2 Cell USB oppladbart sykkellys batteri

2 Cell USB oppladbart sykkellys batteri

Bygget på grunnlag av 2-cellers batteripakke MJ-6092 for MJ-900, er den nyutviklede og utformede MJ-6112, kompatibel med all-round plug Magicshine-lamper, anbefalt for MJ-900 og MJ-900B. 6112 er oppladbar via USB og kan strømme dine mobile enheter. Tradisjonell runde plugg ...

Chat Now

Produktdetaljer

Bygget på grunnlag av 2-cellers batteripakke MJ-6092 for MJ-900, er den nyutviklede og utformede MJ-6112, kompatibel med all-round plug Magicshine-lamper, anbefalt for MJ-900 og MJ-900B.

5.jpg

6112 er oppladbar via USB og kan strømme dine mobile enheter. Tradisjonelle runde stikkladere vil også fungere på denne versjonen av batteriet, og strømkabelen er nå løsbar og erstattet med et medfølgende silikonportdeksel for når du bare vil bruke batteriet som en mobil kraftbank.

4.jpg

Sammen med USB inn- og utportene er det grønne LED-batteriindikatorlysene, som hver representerer 30% av totalkapasiteten med de siste 10% på ett blinkende lys. Dekker porten er et festet silikondeksel som gir vanntett tetning til metalliske innside.

3.jpg

Som tidligere har batteriet innebygd styringschip for å tillate jevn strømforbruk over cellene og for å øke maksimal levetid. Dette gir også overbelastning, overladning og overvarme beskyttelse. Standard tilbehør til batteripakken er den medfølgende nylonremmen.Hot Tags: 2 celle usb oppladbart sykkel lysbatteri, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel