4 Cell oppladbart sykkel lys batteri

4 Cell oppladbart sykkel lys batteri

Kompatibel med alle Magicshine-lamper med rundepluggen er det nye 4-cellers oppladbare sykkellysbatteriet MJ-6116. Denne 4-cellers batteripakken er svært allsidig, da den gir over 4 timers kjøretid for mindre lys som MJ-900 og nesten en og en halv time på et stort 3000 pluss lumen lys ...

Chat Now

Produktdetaljer

Kompatibel med alle Magicshine-lamper med rundepluggen er det nye 4-cellers oppladbare sykkellysbatteriet MJ-6116.

3.jpg

Denne 4-cells batteripakken er meget allsidig, da den gir over 4 timers kjøretid for mindre lys som MJ-900 og nesten en og en halv time på et stort 3000 pluss lumenlys som MJ-906. Med 5200mAh med kapasitet representerer det også 2 fulle kostnader på de fleste moderne mobiltelefoner.

5.jpg

7.4V-utgangen er den samme som sin forgjenger MJ-6096, som med multikontrollkrets som forlenger batteriets maksimale levetid, samt gir overladning, overladning og overvarmebeskyttelse, slik at det sikres sikker bruk og topp ytelse ut av sykkellysene dine.

2.jpg

Nå betales via både den gamle Magicshine-pluggladeren og Micro-USB, kan batteriets nåværende kapasitet enkelt kontrolleres med 3 grønne LED-indikatorlamper.

4.jpg

Vanntett silikon portdeksel til laderkontaktene leveres som standard tilbehør sammen med nylonremmer for å feste batteripakken på nedrøret.


Hot Tags: 4 celle oppladbart sykkel lysbatteri, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel