MJ-898 Bike hjelm med innebygd foran, snu signaler og baklykter

MJ-898 Bike hjelm med innebygd foran, snu signaler og baklykter

Et helt sett med lys er innbygget i MJ-898 geniehjelmen. Frontlys, 2 svinglys og en bevegelsesdeteksjon baklyslampe gjør denne hjelmen til en av de mest allsidige sykkelhjelm / sykkellyskombinasjonene. Oppfyller hele byen din ridning sikkerhetsbehov.

Chat Now

Produktdetaljer

Dette produktet er utviklet for å brukes i nærheten av bilister, aka mennesker, folk med holdninger, folk med gresskryddermokas og tidlige tekstmeldinger som er viktigere enn livet ditt, folk med forutinnte meninger om hva syklister kan gjøre og hvor de tilhøre. 898 føles så langt foran sin tid for det som kan være sosialt akseptabelt at det kan utsette deg for å latterliggjøre.


Det blinkende baklyset er utmerket og gir betydelig tilstedeværelse på veien, selv om det bare er påstått å kaste 6lm. Ved 20lm er svingesignalet tydeligvis ikke en ettertanke. De er veldig bra og blinker i et mønster / fart som ligner på en bil. De er også satt til å automatisk slå av etter et antall blinker, kanskje 15 eller så. Til slutt produserer frontlyset et relativt stramt punktstrålemønster som vil være et ypperlig tillegg til en 800lm rekkevidde barelyst. I tillegg er den vertikale justeringen, plassering av frontlyset ditt en cakewalk.


Som det er tilfellet med de fleste ting foran tiden, vet folk ofte ikke hva de skal tenke i utgangspunktet. 898 er ikke noe unntak. Noen elsker det, noen finner det latterlig, andre er upartiske og mer interessert i sin forestilling. Fordi denne hjelmen oppnår alle sine mål for å integrere 4 lys inn i en hjelm, samtidig som du beholder vekt for å ha et rimelig nivå for komfort.


AM2 (001) jpg

AM3 (001) jpg

AM4 (001) jpg

AM5 (001) jpg

AM6 (001) jpg

Hot Tags: MJ-898 sykkelhjelm med innebygd forside, svingesignaler og baklykter, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel