Eagle F3 Oppladbare Mountain Bike Headlamp, Lyseste Front LED Lights for sykler

Eagle F3 Oppladbare Mountain Bike Headlamp, Lyseste Front LED Lights for sykler

Lysstyrke sykkellys fra Eagle-serien, ideell for Enduro, trail og offroad sykling.
3000 lumen av faktisk utgang med spot / flom strålekontroll. Full lysstyrke kombinasjonsbjelke er der for når du trenger det.

Chat Now

Produktdetaljer

Bortsett fra at det er lyst, kan du velge hvilket strålemønster du trenger, bytte til de to øverste lysdiodene, og du har en flott spotstråle som kaster langt, langt inn i avstanden, bytter til bunndiodene og hvor du har bredde på Stråle rett foran deg på stien akkurat der du trenger det. Hvis du vil ha begge alternativene sammen, så er det mulig også. Du kan da også velge strømalternativet du trenger alt fra 10%, gjennom 25%, 50%, 75% helt opp til 100%.


Batteriet som vi har nevnt er BIG det veier inn på 510 gram og holder 8 x 18650 Li-ion-batterier. Dette batteriet vil kjøre din Eagle F3 i 1,6 timer på full 3000 lumen (faktisk) utgang, men ned på 10% - så 300 lumen vil det løpe i 32 timer, så ideell hvis du er på en nighter og kan bære ekstra vekt!


Eagle F3-lyshodet er større enn noen av de andre Magicshine-modellene. Denne endringen i størrelse har bedt Magicshine om å bytte monteringssystem til mer robust talonformet brakett, slik at lyset holder seg fast. Lighthead har 4 CREE XM-L2 LEDS opprettet spesielt for å gi deg strålealternativene; De to øverste lysdiodene gir deg en punktstråle og de to nedre lysdiodene gir deg bredde på strålen akkurat der du trenger det. Batteriet er 8,8 Ah for en anstendig lengde. Det er en fin kombinasjon!


Du kan bruke clicky-bryteren på toppen av lyshodet for å endre alternativer, men du kan også like den nye og forbedrede fjernkontrollknappen. Dette gjør at du kan holde hendene av lyshodet og endre modusene ved hjelp av en bryter plassert nærmere hendene dine, Mye tryggere! Lyshodet viser også en batteristrømindikator, når alle fem er tente, har du 100% batteri da de reduserer til 4 dette viser 80% batteri, 3, 60% helt ned til en LED når du må skru ned Kraften og kom hjem!


F3-lyset festes til stolpene med en robust talonformet brakett, det er en stor forandring for Magicshine, men synes å fungere veldig bra. 8.8Ah-batteriet har sitt eget monteringssystem, som er forskjellig fra alt som Magicshine har brukt før. I utgangspunktet er en festebrakett festet til sykkelen din med enten skruer eller et velcro-alternativ. Når den er festet, forblir den på plass på sykkelen, og batteriet glir på og av når og når du trenger det, eller det må lades.

Vær oppmerksom på at laderen og kontaktene er forskjellige fra andre lys i Magicshine-serien.


Design

Eagle F3-lyshodet er større enn noen av de andre Magicshine-modellene, som veier inn på 208gram. Denne endringen i størrelse har bedt Magicshine å bytte monteringssystem til en mer robust talonformet brakett, slik at lyset forblir fast der du vil ha det. Lyskilden har 4 CREE XM-L2 LEDS opprettet spesielt for å gi deg strålealternativene jeg nevnte tidligere; De to øverste lysdiodene gir deg en stråle og de to nedre lysdiodene gir deg bredde på strålen akkurat der du trenger den - rett foran sykkelen. Batteriet er BIG som veier inn på 510 gram, men det må være å koble 3000 lumen av lys for en anstendig tid. Det er en fin kombinasjon!

Vær oppmerksom på at alle ledninger og ledninger for denne nye lampen har blitt oppgradert og dermed ikke kompatible med de andre lysene i Magicshine-serien. Koblingene er firkantede!


monterings~~POS=TRUNC

F3-lyset festes til stolpene med en robust talonformet brakett, det er en stor forandring for Magicshine, men synes å fungere veldig bra. 8.8Ah-batteriet har sitt eget monteringssystem, igjen forskjellig fra alt Magichsine har brukt før. I utgangspunktet er en festebrakett festet til sykkelen din med enten skruer eller et velcro-alternativ. Når den er festet, forblir den på plass på sykkelen, og batteriet glir på og av når og når du trenger det, eller det må lades.


Batteri

Batteriet som vi har nevnt er BIG det veier inn på 510 gram og holder 8 x 18650 li-ion batterier. Dette batteriet vil kjøre din Eagle F3 i 1,6 timer på full 3000 lumenutgang, men ned på 10% - så 300 lumen vil det løpe i 32 timer, så ideell hvis du er på en nighter og kan bære ekstra vekt!

Vær oppmerksom på at laderen og kontaktene er forskjellige fra andre lys i Magicshine-serien.


Stråle

Du kan velge hvilket strålemønster du trenger, bytte til de to øverste lysdiodene, og du har en flott spotstråle som kaster seg langt inn i avstanden, bytt til bunndiodene og hvem du har bredde på strålen rett foran Du på stien akkurat der du trenger det. Hvis du vil ha begge alternativene sammen, så er det mulig også. Du kan da også velge strømalternativet du trenger alt fra 10%, gjennom 25%, 50%, 75% helt opp til 100%. Ærlig talt valget er fantastisk, og du vil finne noe som passer deg og din stil med ridning.


Operasjon

Magicshine Eagle F3 er litt vanskelig å bruke til å begynne med. Du kan bruke clicky-bryteren på toppen av lyshodet for å endre alternativer hvis du ønsker det, men du kan også like den nye og forbedrede fjernkontrollknappen som følger med lyset. Dette gjør at du kan holde hendene av lyset (for ikke å flytte det ved et uhell) og bytte modusene med en bryter plassert langt nærmere hendene dine, mye sikrere etter min mening!

Lyshodet viser også en batteristrømindikator, slik at du lett kan se hvor mye "juice" du har igjen i tanken. Det er fem små grønne lysdioder plassert på toppen av lampen, når alle fem er tente, har du 100% batteri da de reduserer til 4, dette viser 80% batteri, 3, 60% helt ned til en LED når du må slå Ned strømmen og kom hjem!


Boksinnhold

Frontlys

Fjernkontroll

Talonformet brakett for montering

8,8Ah 7,4V batteri

Monteringsbrakett for batteripakke

Borrelås

Lader

Nylonbånd til monteringskonsoll

skruer

Unbrakonøkkel for montering

Garantikort

BrukermanualVekt

53 oz

dimensjoner

11 x 7,87 x 3,15 in

Lyskilde

4 x CREE XM-L2 LED-er

Lysstrøm

3000LM

Shell materiale

Aluminiumslegering og plast

Bytte om

To topp klikkbryter og trådløs fjernkontroll

Arbeidsmodi

High-lowbeam / fjernlys / fjernlys

Batteri

8 x 18650 li-ion batteri (7.4V 8800mAh)

Strømindikator

5-LED / 5-modus indikator

Runtime

1,6 timer @ 100% utgang

Vanntett

IPX5

Størrelse

L70xW77xH53mm


AM2 (001) jpg

AM3 (001) jpg

AM4 (001) jpg

AM5 (001) jpg

AM6 (001) jpg


Hot Tags: Eagle F3 oppladbare sykkelstrålkastare, lyseste front LED-lys for sykler, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel