LED Road Bike Headlight

LED Road Bike Headlight

MJ-902B er en nyutviklet LED-sykkellykter med 1600 lumen med maksimal utgang. Tradisjonelt vil ryttere enten velge den lille konsis med lavere utgang eller den store tunge med høyere utgang. 902B skje for å omfatte det beste fra begge verdener. Det er faktisk en av de minste ...

Chat Now

Produktdetaljer

MJ-902B er en nyutviklet LED-sykkellykter med 1600 lumen med maksimal utgang. Tradisjonelt vil ryttere enten velge den lille konsis med lavere utgang eller den store tunge med høyere utgang. 902B skje for å omfatte det beste fra begge verdener.

3.jpg

Det er faktisk en av de minste frontlysene vi noensinne har laget, lengde, bredde og heightare om en og en halv hver, veier mindre enn et par gram. Sikker stabilisering på styret med silikon o-ring og opptak av svært lite eiendom, og gir god plass til hastighetsmålere, telefoner eller annet tilbehør. 902B pakker virkelig en punch for sin lille størrelse, 1600 lumen av den faktiske produksjonen genereres av 2xCREE XM-L2s, drevet av et 4-cellers USB-oppladbart batteri. Termisk styring har også blitt forbedret i forhold til tidligere generasjons lys.

2.jpg

902B løper i 2 timer 20 minutter på full lysstyrke og er fullt i stand til å holde sin egen på fjellstier. Via Bluetooth er lysstyrken og arbeidsmodusene svært tilpassbare. Du kan til og med prøve å sette lysstyrken til 3% og modus til strobe og stropp til seteposten som baklys. Standard tilbehør inkluderer nylon borrelås for batteripakken, O-ringen for styret montering samt laderledning og silikon portdeksel.

4.jpg


Hot Tags: ledet sykkellykter fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel