Road Bike Headlight med batterikassett

Road Bike Headlight med batterikassett

For den vektfølsomme veien publikum, en ekstern batteri er noen ganger frynst på grunn av vekt og plagsomme ledninger å håndtere, men mesteparten av alt i ett lys har moderat til lavt utdata med inkonsekvent lumenutgang fra begynnelse til slutt. Dette er alle problemer Magicshine har ...

Chat Now

Produktdetaljer

For den vektfølsomme veien publikum, en ekstern batteri er noen ganger frynst på grunn av vekt og plagsomme ledninger å håndtere, men mesteparten av alt i ett lys har moderat til lavt utdata med inkonsekvent lumenutgang fra begynnelse til slutt.

2.jpg

Dette er alle problemer Magicshine har utarbeidet en løsning for Monteer, 1400 lumen av lyse lys som kommer fra to CREE XM-L2s, Monteer 1400 er en sykkellykter som kan gi enorm kraft.

3.jpg

Batterikassettdesign gjør at bakporten kan åpnes enkelt og batteriene erstattes raskt. Batteristyringsbrikken er innebygd i lyshodet for å tillate konstant strøm trekkes jevnt gjennom hele batteritiden på batteriet.

4.jpg

Sammen med det nyutviklede dissipasjonsnettverket på toppen av lyset, kan maksimal ytelse og sikkerhet med konsistent lumenutgang oppnås samtidig.

5.jpg

USB oppladbar med multi-beskyttelse kretser, Monteer 1400 road sykkel forlygte er Magicshines 2018 nye inngang, bygget bedre med alt vi har lært fra tidligere generasjoner av LED-lys.


Hot Tags: road sykkel forlygte med batteripatron, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel