MJ-900 oppladbart Mini Budget LED-sykkel frontlykter for ridning om natten

MJ-900 oppladbart Mini Budget LED-sykkel frontlykter for ridning om natten

Super liten og lys, MJ-900 tilbyr det mest allsidige strålemønsteret i Magicshine-stallen.
Lavt lysmodus i og rundt sentrum hvor lys er rikelig, gjør det fullt i fjerntliggende områder for å sikre at du kan se og sees.

Chat Now

Produktdetaljer

Med 3 strømmoduser å velge mellom, fra sin høyeste innstilling til en teoretisk 1200 lumen, til 50% utgang ved 500 lumen og 30% utgang på rundt 300 lumen. MJ-900 sykkellyset er i stand til å møte behovene til enhver by / syklist under ulike forhold, enten de trenger full utgang hvor lyset er helt fraværende eller kjører i towntown-området der evnen til å bli sett ennå ikke blinder for andre Blir viktig.


Størrelse

På mindre enn 2 tommer i hver vei veier MJ-900 og batteri sammen med mindre enn 200 g.


monterings~~POS=TRUNC

Bruk O-ringen til å montere styret. Batteriet er erogonomisk og klemmer sykkelrammen ved hjelp av nylonremmer, sikret via velcro. Begge er veldig enkle å sette på og ta av.


lading

Vekselstrøm med standard lader vil slå opp batteriet på 3- 3,5 timer.


Stråle

For hver dagstur i bygatene, anbefaler vi 30% utgang som ikke blinder for motgående kjøretøy, nærmer seg utkanten av byen hvor lys er fraværende. 50-100% utgang skal brukes til å gi best mulig synlighet for både rytteren og andre reisende og bilister.


Kjøretid

I løpet av en uformell ridning eller pendling, vil de fleste ryttere bruke 30-50% utgang under deres daglige reiser, standard batteriet vil kunne tilby 4-10 timers kontinuerlig kjøretid.


Boksinnhold

Frontlys

Gummi 'o' ringer

Batteri 7.4V 2.6Ah

Lader

Nylon stropper

Garantikort

Engelsk brukerhåndbok


AM2 (001) jpg

AM3 (001) jpg

AM4 (001) jpg

AM5 (001) jpg

AM6 (001) jpg

Hot Tags: MJ-900 oppladbart mini budsjett LED sykkel frontlykter for ridning om natten, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel