Liten Urban Bike Headlight

Liten Urban Bike Headlight

Når det gjelder sykkel i sykkel, er synligheten for rytteren en ting, evnen til å bli sett er ganske annen. De fleste lysene på markedet fokuserer bare på den tidligere og legger ut en enorm mengde blendende lumen som er like farlig og uansvarlig som at de ikke har noen lys i det hele tatt. De...

Chat Now

Produktdetaljer

Når det gjelder sykkel i sykkel, er synligheten for rytteren en ting, evnen til å bli sett er ganske annen. De fleste lysene på markedet fokuserer bare på den tidligere og legger ut en enorm mengde blendende lumen som er like farlig og uansvarlig som at de ikke har noen lys i det hele tatt.

2.jpg

MJ-900B fra Magicshine er et helt nytt lys med Bluetooth-funksjonalitet. Så hva gjør det akkurat? Vel, du programmerer lyset ditt med telefonen via Bluetooth-tilkobling. Lysstyrkenivået kan stilles alt fra 1% til 100% under noen av de konstante, SOS-, flash- og varselsmodusene. For eksempel på travle bygater vil du kanskje stille 900B's 1000 max lumens ned til 200ish eller mindre og aktivere advarselsmodus. Ikke bare har du nok lys som traverserer byen med sakte til moderat tempo. Du tilbyr mer enn rimelig synlighet for motgående trafikk uten å være blendende i det hele tatt. Når du er ute på en bred og tom vei, kan du skru lysstyrken helt opp og ha uhindret utsikt over banen din når du kjører full fart.

3.jpg

MJ-900Bs 1000 lumenutgang er produsert av en enkelt XM-L2-LED med et USB-oppladbart batteri på 7.2V 2600mAh kapasitet.

4.jpg


Hot Tags: liten urban sykkel forlygte, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel