MJ-819 Rød bakhjulstang for sykkelsikkerhet

MJ-819 Rød bakhjulstang for sykkelsikkerhet

MJ-819 er et mesterverk av design og teknologi som justerer lysstyrken og strålemønsteret basert på omgivelsestilstanden det oppdager.
Når du senker lyset blir lysere og forblir stødig for advarsel, når omgivelseslyset er rikelig, lyser det ned for å spare energi.

Chat Now

Produktdetaljer

USB Oppladbart Smart Tail Light | Intelligent Detection Technology | Dagslys synlig

MJ-819 er et mesterverk som gir et nytt nivå av sikkerhet, skjønnhet og teknologi. I den unike intelligente modusen oppdager det smarte hale lyset når bremsen påføres og øker lysstyrken og holder seg stabil for å signalere til ryttere eller kjøretøy bak deg som du senker.

Det smarte hale lyset registrerer også andre lyskilder og slår automatisk av og på etter behov. Vårt smarte hale lys gir også synlighet fra alle vinkler og er perfekt for syklister som trenger ekstra sikkerhet og beskyttelse av vår bransjeledende intelligente modus.


Populær Media gjennomgang:

Jeg må kanskje stjele noen ord fra min siste anmeldelse fordi de holder så sanne her også. En enkel online søk etter "sykkel lys" vil gi en svimlende mengde alternativer. For å sette seg skille fra hverandre spiller de fleste produsenter lumen spillet som skyver utgang til større og høyere høyder ... og ingen klager her. Når det gjelder lysoppdateringen, er MJ-819 baklyset en av få på markedet som har en smart funksjon for å kontrollere lysutgangen basert på ridesituasjoner og dets lyse miljø.


Før du drar inn i disse kjennetegnene, går jeg over det grunnleggende. Dette lyset har en maksimal kjøretid på 12 timer, er USB-oppladbart og sport er en generøs 15 teller SMD-LEDer orienterte for å oppnå mer enn 180 grader sikt. En IPX4 vanntett rating er også hevdet.

En interessant design var ettertraktet for fjellet. Som noen av Magicshines større lys, kan 3 størrelser av stropper sikre hurtigutløseren til stolen. Der noen fester er litt spinkel og ristet, er dette fjellet så solidt som de kommer. Etter denne delen festes lyset til en hurtigutløsningsarm som kan være en enhåndsoperasjon. Denne armen har noen få hindringer for å kaste lyset i forhold til din stolpe. Samlet er festet mer robust enn det må være, men jeg tar det over en wimpy løkkebånd hver dag.


På det brennende spørsmålet, hva med de smarte funksjonene? Vel, det er faktisk to smarte funksjoner. Først oppdager dette produktet mengden lys i omgivelsene for å utløse en auto-on / off-funksjon. Denne funksjonen fungerer sikkert, i løpet av dagtesting i "intelligent modus" ble mitt lys slått av mens du kjørte utenfor, men så slått jeg meg på igjen når jeg stoppet sykkelen inn i bilens bagasjerom. Dette er ikke selvfølgelig hensikten med denne funksjonen, men det var mitt første møte med det. Den andre og mer spennende funksjonen er bevegelsessensorkontrollen. Under bremsing (eller avtar av en eller annen grunn) lyset vil både øke i intensitet og bli konstant i stedet for blits. Under testen var det ikke tydelig at intensiteten økte, men lyset ble konsistent solid under bremsing. Faktisk må denne sensoren programmeres med forsiktighet fordi følsomheten virket helt riktig. Du kan kyst uten at lyset blinker til solidt, men så snart decelerasjonen ble mer uttalt, ville lyset gjøre sin "thang". Heldigvis er lyset også designet med flere innstillinger for å kjøre lyset i manuell modus slik at ryttere kan overstyre dagslyset -off funksjonen samt auto-konstant funksjon for når det ikke passer.


Akkurat som i forrige gjennomgang, er det for mange sjokolade i denne candy-butikken å blindt velge den beste. Ring meg da chocolatier. Denne lille makaronen tilbyr et par ting andre ikke gjør, og det er ikke kokos, heller er det selvsagt lys- og bevegelsessensorende automatiseringskontroll. Tilbyr både manuell og intelligent modus, brukerne har den luksusen å velge når de skal bruke disse funksjonene. Å vite hvilken innstilling du er i, er utfordrende, og det ville være min største klage. Andre designfunksjoner er flotte som festen og den sjenerøse synligheten. Det kan ikke være det perfekte lyset, men MJ-819 oppnår alle sine mål for å være en fin baklys med uvanlige funksjoner som gjør at det skiller seg ut fra mengden.


Boksinnhold

USB baklys

USB-kabel

Nylonbånd

umbrakonøkkel

Engelsk brukerhåndbok

Garantikort

AM2 (001) jpg

AM3 (001) jpg

AM4 (001) jpg

AM5 (001) jpg

AM6 (001) jpg

Hot Tags: MJ-819 røde bakhale sykkellys for sykling sikkerhet, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel