MS-622 ekstra bikelights, LED sykkellys og baklys

MS-622 ekstra bikelights, LED sykkellys og baklys

Ideelt baklys for å varsle, både de hvite og røde lysdiodene i MS-622-settet kan stilles til strobe / blitsmodus og festes til sykkelrammer for maksimal varselvirkning. Det er ingen grunn til ikke å bli sett med dette lyset.

Chat Now

Produktdetaljer

Enkelt klippet på og 360 graders roterbare, de hvite og røde LED-USB-sikkerhetslysene har kanskje ikke en LED-lampe med høy lumenutgang eller et Li-ion-batteri med høy kapasitet, men de er bare lyse nok til at du trenger sykling. Begge kan festes på sykkelsetestolpen og settes til strobe, og sørg for at du er svært synlig selv når det er rikelig med by eller gatelys tilgjengelig.

Silikon- og velcrobåndene er av høyeste kvalitet og har en slitesterk vannbestandig kabinett med et gummi USB-portdeksel, og er designet for å vare i mange år i all slags vær.

Hvert lys veier kun 24g, noe som nesten ikke legger vekt på sykkelen din. På 5 timers kjøretid med en enkelt ladning, vil disse lysene tilfredsstille behovene til masseprodusenten av våre syklister til budsjettpriser.


Hvit LED er 30 lumen, og den røde LED-lampen er 10 lumesn, begge lysene kan festes hvor som helst på sykkelen din, slik at du får økt synlighet på høyhastighets måter. Batteriet er 250mAh og er USB oppladbart.


Boksinnhold

Frontlys

Baklys

Gummi 'o' ringer

USB-kabel

Garantikort

Engelsk brukerhåndbok


AM2 (001) jpg

AM3 (001) jpg

AM5 (001) jpg

AM6 (001) jpg

Hot Tags: MS-622 ekstra bikelights, LED sykkellys og baklys, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel