Alt i en hjelm montert lys

Alt i en hjelm montert lys

Allty 500 er designet for urbane og syklister for å oppfylle mange roller. Den bruker det universelle Garmin-monteringssystemet og klipsene på og utenfor håndtaket, samt hjelmfeste i sekunder. Med en enkelt LED som setter ut 500 lumen av virkelig lys, er Allty 500 en veldig økonomisk ...

Chat Now

Produktdetaljer

4.jpg

Allty 500 er designet for urbane og syklister for å oppfylle mange roller. Den bruker det universelle Garmin-monteringssystemet og klipsene på og utenfor håndtaket, samt hjelmfeste i sekunder.

2.jpg

Med en enkelt LED som setter ut 500 lumen av virkelig lys, er Allty 500 et veldig økonomisk alt i ett hjelmmontert lys for enhver pendler. Uten eksternt batteri er lyset svært lite i størrelse og veier bare 74g. Frontlyset bruker en enkelt XP-L-LED for utgang, og området av varmeavledningsnettet er veldig stort, sitter rett oppå LED-lampen.

3.jpg

Når en hjelmmontering er installert, kan den forbli hvor den er og lyset kan klikkes på og av i løpet av sekunder. Vi har nøye kalibrert produksjonen mot termisk styringskapasitet, og Allty 500 er ikke sannsynlig å gå inn i noen form for gassproblem som følge av overoppheting. Flere beskyttelseskretser er også innebygd i enheten som forhindrer overbelastning, overladning, overoppvarming og kortslutning. Enkel å bære og lade overalt via Micro USB.


Hot Tags: alt i en hjelm montert lys, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel