MJ-886 oppladbart LED-forlygte, 550 lumenhode lampe lys

MJ-886 oppladbart LED-forlygte, 550 lumenhode lampe lys

MJ-886 er en allsidig, 550 lumen faktisk utgangslampe for når du kjører, sykler, fotturer, camping, grotting eller ski.
Den høye produksjonen og værfast design gjør den ideell for utendørs nattaktivitet av noe slag under alle forhold.

Chat Now

Produktdetaljer

Magicshine introduserer et komfortabelt og allsidig hodelykt som skal brukes mens du kjører, sykler, fotturer, klatrer, camping eller til og med spelunking. Tre ultra-lyse frontlys-LED-er produserer 550 lumen av den faktiske utgangen.


2 x 18650 litiumionbatterier er lett oppladbare ved hjelp av 1.0A lader som følger med i pakken og ladetiden er 3 timer. LED-levetiden er en fantastisk 50.000 timer.

Hodebåndet på denne CREE-frontlampen er justerbar og sitter i ønsket posisjon på hodet ditt. Batteriet er inneholdt i en pose festet til hodebåndet, slik at det ikke kreves noe annet tilbehør. MJ-886-frontlysene leveres også med spesialdesignede stropper (bestilles separat) for enkel bruk når hjelmen er montert. Gjør for en meget allsidig tillegg til Magicshine stabelen.


Kompakt og stilig design som er perfekt for turgåere, klatrere, skiløpere, snowboardere, syklister eller fjellklatrere.


Lyset kommer med en fjernkontrollens strømbryter / batterinivåindikator. Dette kan være komfortabelt festet til klærne dine for å gjøre det enkelt å se på gjenværende batteriutgang, samt justere utgangsnivåene i henhold til forholdene. MJ-886 er ekstremt kraftig og har en målt effekt på 550 lumen, spesielt på dette prisnivået. Vinkelen på lyshodet selv kan justeres for å møte dine presise behov, avhengig av terreng, lysstyrke osv., Et svært fleksibelt lys.

AM2 (001) jpg

AM3 (001) jpg

AM4 (001) jpg

AM5 (001) jpg

AM6 (001) jpg

Hot Tags: MJ-886 oppladbar LED-forlygte, 550 lumen hodelykt fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel