Tips for å kjøpe sykkel baklys

- Dec 28, 2017 -

Stille natt sykler, biler rundt, lokomotiver er sannsynligvis helt usynlige, kan ikke høre, vil andre forbipasserende for å finne din tidlige tilstedeværelse, det må være montert baklykter, vil ikke skje for å bli jaget ulykke.


Som motorvogner som for eksempel lokomotivlamper, er sykkellysene hovedsakelig "se" og "sett" disse to funksjonene, som er ansvarlige for aktiv belysning av frontlyset, må belyses veien foran veien. og tilhører den passive belysning baklykter, for å skulde bilen Venner av andre, så bilen oppdraget.


Å bli tydelig sett som prinsipp


Så lenge det er en sjanse til å komme i kontakt med andre mennesker og kjøretøyer i sykkelmiljøet, vil det naturligvis være en etterspørsel etter å se. Egnede baklykter er et viktig verktøy for å sikre sin egen sikkerhet, spesielt om natten, tidlig om morgenen eller i andre svak belysning. Under, som å ri en tunnel, er fjellveier, baklykter uunnværlig sikkerhetsutstyr.


Fordi baklykter brukes hovedsakelig som en advarsel passiv belysning, er formålet å bli sett. Derfor må baklysene være tydelige i alle vinkler fra baksiden til siden. Derfor, i tillegg til å ha viss lysstyrke, er det viktigere å ha et bredt spekter av lysfordeling. Derfor er valgfrie baklykter i tillegg til å se på lysstyrken på baksiden, men må også se på venstre og høyre side fra 30 grader, 60 grader til 90 grader lysstyrke, hvis fra rett bak 0 grader har eksistert til 90 grader er omfattende Det ensartede lyset er selvfølgelig sikrere.


USB lading eller batteri installert?


Med litium-ion-batteriet er mye brukt, har USB-lommelykter de siste årene blitt den viktigste kraften til merkevarens produkter. Men de tradisjonelle batteribaserte lampene har fortsatt noen uerstattelige funksjoner. Sammenlignet med USB-ladelysene, har de bakmonterte batterilampene følgende funksjoner: 1. Den opprinnelige innkjøpsprisen er relativt lav; 2. Kostnaden for etterfølgende bruk er høy; Lengre batterilevetid; 4 kort tid for å fylle opp strømmen.


Og nå er det populære USB-ladebelysningen, dens egenskaper er akkurat det motsatte: 1. De første anskaffelseskostene er høyere; 2. Den lavere kostnaden for oppfølging bruk; 3. Utholdenhet er relativt kort; 4. Replenish strømmen som kreves i lang tid. I tillegg må også USB-ladelysene ta hensyn til overladingsproblemer for å unngå skade på litiumbatteriet.


I valgfrie baklykter er batteridrevne lamper og USB-ladelampe ikke gode eller dårlige, bare egnet og uegnet. Forbrukerne kan i henhold til sine egne ridevaner, med de ovennevnte produktfunksjonene, bestemme seg for å kjøpe batteri baklykter eller USB-ladning baklykter. For eksempel rode svært få ryttere om natten på grunn av den lave frekvensen av bruk av baklykter, vil kjøp av batteridriftlys være et mer økonomisk valg; som baklykter bruker høyfrekvente, men trenger ikke lange livsløpere, er det hensiktsmessig å kjøpe USB-lading baklykter.


Velg ditt eget produkt


Forbrukere ved kjøp av baklykter, vil den generelle ta hensyn til lysstyrke, synsvinkel, batterilevetid og pris, mens du ignorerer andre lys som blendende, installasjonssted og lysfarge og andre faktorer.


For eksempel kan noen høylyttede baklykter gi lengre varselavstander, men også fordi lysene er for lyse og for harde, påvirker baksiden av bilen, men forårsaker fare. Og lumens høy, selv om det vil føle seg veldig lyst, men også relativt kraft, for pendlerfellesskapet, du kan velge lumens er moderat, eller bruk av lysstyring, annonsert lys er ikke skarpe produkter.


Noen ganger, selv på veien, kan vi oppdage at noen riddere feilaktig brukte det hvite frontvarsellyset som baklys, eller installerte noen fargerike lysfarge baklykter. Disse feil lampene kan enkelt føre til at andre mennesker misforstår at når du velger og bruker baklykter, må unngås.


Etter installasjonen bør gjennomgå


Flere og flere typer sykkel baklykter på markedet, i kjøpet bør være oppmerksom på sin enkle installasjon, for eksempel behovet for verktøy, hvor kan installeres? Kan svare til forskjellige størrelser på diameter? Generell plassering av installasjonen, inkludert setetrøret, etter gaffelen, etter hyllen, puter (setebøyle), hjelmer, puteposer. Ved installasjon vil spesiell oppmerksomhet ikke være andre gjenstander på bilen, som hyller, jord, pute deksel, noe som gjør advarselseffekten sterkt redusert? Denne tiden etter valg av hyllebelysning eller kan installeres under setet til baklykter, vil være et bedre valg. Nok en gang etter installasjonsvisningen vil det ikke være for lyst? Blinker på baksiden av folk?


  • USB oppladbart hjelm lys
  • Customizable LED Sykkel Sikkerhetslys
  • MJ-900 oppladbart Mini Budget LED-sykkel frontlykter for ridning om natten
  • MJ-819 Smart USB LED Baklyktelykt til din sykkel
  • MJ-898 Bike hjelm med innebygde LED-baklykter for veikryssere
  • MJ-898 MTB Bike Helmet Headlight med LED-headlamps og Intelligent Back Safety Light

Beslektede produkter