Første evaluering av sykkelspesial haleopptaker

- May 09, 2017 -

I fjorens ringlover tillot UCI først en bilbilmonteringskamera, vi har også sett mange fantastiske sprint- og bilbilder fra front- og halevinkler, disse linsene gir oss den nedslående følelsen veldig spennende, men vi får også se en Mye av spillet skjedde i slutten av bilen på grunn av hva som er forårsaket. I dette henseende tjener kameraene som brukes i konkurransen også som en funksjon av en bilopptaker.


I min daglige tur, også mer enn en gang, håper jeg at bilen min kan være utstyrt med en trafikkopptaker - Kinesisk bilvenner ridemiljø, alle vet det. I mange sykler og fotgjengere er bilulykker, identifikasjonsansvaret en svært smertefull en ting, og trafikkopptakeren er teoretisk en god løsning på ansvaret for identifiseringen av ordningen.


Dette er også designet til CycliqFly6.

Det er ikke et bærbart videokamera som SonyAS100V eller GoPro, som ikke er i bildekvaliteten til en, i hvert fall ikke for øyeblikket.

Dens posisjonering er en av både videoopptak, kjøreopptegnelser og sykkellyslykter funksjon ... baklykter Opptaker, før markedet ikke har lignende produkter, kan ikke ha mye i fremtiden.

Fly 6 av størrelsen på 85x39x55mm, 119g tung, venstre og høyre en operasjonsknapp, venstre side har også en Micro-USB-kontakt og micro SD-kortspor. Kvadratisk form, kameraets periferi har en sirkel av lys, under fire lamper.

  • MJ-906 topp mountainbike LED-lys sett, sykkellys og taklys for ridning om natten
  • MJ-908 Kraftig High Lumen LED Mountain Bike Lights Set, lysteste sykkellyslampe
  • Eagle F3 Oppladbare Mountain Bike Headlamp, Lyseste Front LED Lights for sykler
  • Eagle 600 topplassifisert USB laderbike LED-forlygte, vei sykling lys
  • MJ-898 Bike hjelm med innebygde LED-baklykter for veikryssere
  • MJ-898 Bike hjelm med innebygd foran, snu signaler og baklykter

Beslektede produkter