Installasjon av sykkel sikkerhetslampe

- May 09, 2017 -

Sykkelbevegelse, flere og flere folks favoritt, selvfølgelig sykkelenes reise som transportmiddel, er også ganske vanlig, men flere og flere kjøretøyer, sykler på reisesikkerhetsproblemer blir mer og mer alvorlige, hvordan å beskytte seg mot sikkerheten Av sykkeltur, er det nødvendig å vurdere problemet. Installasjonen av sikkerhetsvarsellys er en veldig god måte å la meg fortelle deg min erfaring i installasjon.


Frontlys er uunnværlig, og dette er sikkerheten til nattkjøring. Monter et lampestativ på forsiden, og sett deretter LED-lampen for ladelampen i lampestativet. Fordi det er ladingstype, trenger du ikke å bytte ut batterier, og ledet strømforbruk, kan være lang tid, og kan justere brennvidden, belysningen kan justeres, veldig praktisk.


Front reflekterende lampe. Installere denne lampen er den motgående bilen, kan effektivt reflektere den andre siden av lyset, slik at den andre parten kan finne i tide, er dette nødvendig. Og denne Shang i lys av belysningen, reflekterende avstand enn frontlysene for å være langt unna. I byens vei belysning bedre tilstand, kan ikke åpne frontlysene, kan også gjøre bilen funnet seg selv.


Baklyslampe. Lampen er montert under den bakre rammen, med en rekke lysende måter å advare den bakre bilen. Forlykter med manuelle brytere, lysforholdene kan lukkes.

Reflekterende pedalampe. På siden av to fot, har en reflekterende lampe, uansett foran eller bak, har en bil, kan bli opplyst i lys av situasjonen, baklysene er av situasjonen, med foten opp og ned bevegelsen, reflekterer lyset Effekt er også veldig bra, i tilfelle avstand kan se et lys i svingen.

  • MJ-902 MTB-forlygte med baklys, LED-lyskaster og baklyskombinasjon
  • MJ-908 Kraftig High Lumen LED Mountain Bike Lights Set, lysteste sykkellyslampe
  • MJ-898 Bike hjelm med innebygde LED-baklykter for veikryssere
  • MJ-892 sikkerhetsutstyr for kjøring på natt, 200 lumens LED-lamper med Cree-forlygte
  • MS-622 USB Rechargeable Bike Warning Lights for Kids, under 50 for barns budsjett
  • MJ-6102 Cree Bike Light Batteripakke til Magicshine High Powered LED Lights

Beslektede produkter