Baklysene mine har en webkamera

- May 09, 2017 -

Selv om du kjører på en sykkel, er det noe tryggere enn å kjøre mye, er det fortsatt mange farer i noen tilfeller, og på en rute, hvis du kjører bekymringer om hva som skjer senere, kan de ikke sette pris på naturen rundt dem.


Som vi alle vet, er bilens sjåfør i kamera-delen av kjøreytelsen langt bedre enn ikke-kamera-delen. Dette er en dårlig vane, men vi kan også gjøre bruk av det. Australias to sykkelentusiaster Andrew Hagen og Kingsley Fiegert utformet en av sykkelens baklykter, som heter Fly6, spesielt med et kamera. Det er verdens første sykkel tilbehør for å kombinere kameraene med baklykter, som kan registreres ved å fotografere alle tingene som skjer bak turen. Deres mål er å få sykler til å bli mer respektert ved hjelp av et webkamera.


Fly6s tobitsproduktutviklere sier at dødsulykken er fire ganger den forrige ulykken, noe som er mer alvorlig for racercykler. FLY6 vil kombinere HD-kameraer med sykkel baklykter, ikke bare på baksiden av sykkelen eller bilen for å gjøre sving eller stoppe meldinger, kan brukerne også få informasjonen som har skjedd bak alt. Hvis føreren vet at hans oppførsel blir registrert av kameraet, vil den være mer oppmerksom på bilens ytelse, og dermed redusere ulykken.


Denne Fly6 kan monteres rett under sykkelsetet, registrerer brukeren bakom sanntid, skyting 30 bilder per sekund på 720p-tiden, merket høyverdig video med et 130 graders vidvinkelobjektiv og innspilling av 16-biters 32-kHz Oppløsning av monolyd via den innebygde mikrofonen. Fly6 vil også være utstyrt med 8 GB MicroSD-kort og kan utvides til 32 GB. Ved å lagre kortet kan brukeren bruke dem til å lage den siste gyldige platen før AVI-videofilen lukker platen.

  • MJ-908 Kraftig High Lumen LED Mountain Bike Lights Set, lysteste sykkellyslampe
  • Eagle M2 MTB Night Riding Headlamp, Belysningssystemer med 2400 Lumen Headlight
  • Eagle 600 USB oppladbart LED-sykkellys, sykkellys for under 100
  • MJ-902 Super Bright oppladbare CREE LED Mountain Bike Light Kits
  • MJ-898 Bike hjelm med innebygde LED-baklykter for veikryssere
  • MJ-892 sikkerhetsutstyr for kjøring på natt, 200 lumens LED-lamper med Cree-forlygte

Beslektede produkter