Forskjellen mellom sykkel spesiallykter og lommelykter

- May 09, 2017 -

1, Lysstyrke-modus

I tillegg til den vanlige lysstyrken på 100% -20% -20%, er lommelyktens flashmodus generelt taktisk blits, og blitsmodusen til sykkellampen er en sikkerhetsadvarsel sakte blits, som ligner bilens varselampe blinkende frekvens, Og den profesjonelle sykkellampen når du justerer lysstyrken, har ikke en lommelykt som en lukkestall, dette er å beskytte sikkerheten til detaljer om ridning.


2, vanntett ytelse, de ovennevnte profesjonelle sykkellamper, de har vanligvis utmerket vanntett kjønn, ta hensyn til bruk av regnfulle dager, eller ri i tilfelle plutselig regn, så vanntett klasse høyere, vanligvis IP65.


Og over disse egenskapene, er en ekte profesjonell sykkellyskastegenskaper, det er andre detaljer, for eksempel installering av stentdesign som er mer kompatibel med sykler, mer integrering, for eksempel profesjonelle sykkellamper, kan vanligvis skinne, lett å ri Finn raskt bryterposisjonen.


All hånd spille originale, håper å adoptere, jeg gjør sykkel lampe utenrikshandel salg, har gjort i 7 år, forståelsen av denne typen produkt har også mange års forståelse, nå er dette innenlandske forretningsmiljø, dessverre, veldig bra å Kjøp lampen, men med produsentene av søppelproduktene, alle slags imitasjon ledet av de høyprofilerte rivingmaskiner, har de bare en fordel, lav pris, lavere pris enn et sett med god lampekostpris. De ovennevnte egenskapene til en rekke profesjonelle sykkellamper gjelder ikke for dem.

  • MJ-906 topp mountainbike LED-lys sett, sykkellys og taklys for ridning om natten
  • Eagle 300 USB oppladbart LED-sykkel Frontlykter, Road Cycling Night Light
  • MJ-900 oppladbart Mini Budget LED-sykkel frontlykter for ridning om natten
  • Eagle 600 USB oppladbart LED-sykkellys, sykkellys for under 100
  • MJ-902 Super Bright LED Oppladbare Bike Lights for Night Riding
  • MJ-6015 O-ring Håndtak Monter, Tilbehør til Magicshine Road Bike Front LED Lights

Beslektede produkter