Best Ledbike Bak Sikkerhetslys

Best Ledbike Bak Sikkerhetslys

Magicshine retter seg mest mot fjellsykkelmengden, for nylig har vi aktivt utvidet seg til vei og bysykling, med MJ-819 og MS-622 som den første vi har introdusert. Velkommen til disse hale lysene var lunken, vi har siden studert og forbedret på den eldre serien mens ...

Chat Now

Produktdetaljer

Magicshine retter seg mest mot fjellsykkelmengden, for nylig har vi aktivt utvidet seg til vei og bysykling, med MJ-819 og MS-622 som den første vi har introdusert. Velkommen til disse baklysene var lunken, siden vi har studert og forbedret den eldre serien samtidig som kostnadene ble så lave som mulig. I år presset vi ut Seemee 20 og 60 sykkellyslys og svarene var mer enn hyggelige.

2.jpg

Ut av den bakre sikkerhetslyskategorien ser Seemee 60 ut til å ha mottatt den mest positive responsen. Fra størrelse, vekt og funksjon møter den og overgår forventningene. Høykvalitets materialer og håndverk gjør det virkelig skiller seg ut fra sine rimelige kolleger. Aluminiumslegering dekker skråningen mellom lysflaten og bakmonteringsbunnen, sammenhengende konstruksjon gir den en IPX 6-vurdering.

4.jpg

Linjer og rader med COB LED-er dekker det flate frontlyset, og tilbyr 30 lumen 17 lumen og 9 lumen på 3 av lysstyrkeinnstillingene. Bygget i vibrasjons sensorer registrerer hastighetsendringer og øker lysstyrken til 60 lumen i en super rask rekkefølge av blinker. Dette er Seemee 60s definerende funksjon.

3.jpg

Når det er tomgang, går baklyset inn i hvilemodus for å spare strøm etter 60 sekunder. Strømknappen blir grønn for å indikere når USB-ladingen er fullført og rødt som indikerer at enheten fortsatt er i bruk.


Hot Tags: best ledte sykkel baklys, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel