Liten og lett sykkel bak sikkerhetslys

Liten og lett sykkel bak sikkerhetslys

Gjort for syklister fra byen som trenger bekvemmelighet og synlighet til et prispunkt som er svært enkelt på lommeboken, kommer Seemee 20, liten og lett sykkel baklyslampe. Dimensjoner er 31x29.5x23mm, omtrent en kvarts størrelse og veier bare 17g, dette er trolig Magicshine's ...

Chat Now

Produktdetaljer

Gjort for syklister fra byen som trenger bekvemmelighet og synlighet til et prispunkt som er svært enkelt på lommeboken, kommer Seemee 20, liten og lett sykkel baklyslampe.

2.jpg

Dimensjonene er 31x29.5x23mm, omtrent en kvarts størrelse og veier bare 17g, dette er trolig Magicshines minste sykkellys.

3.jpg

20 lumen av maksimal lumens er produsert med en halo av COB-røde lysdioder, og gir 180 grader sikt bak rytteren med en grad av skråning til monteringsbunnen. Lett å montere og demontere med silikon o-ringen, egnet til bruk for rørformet gjenstand. Seemee 20 bruker litium polymer batteri med 240mAh kapasitet på 3,7V, opprettholder bruk på den lyseste konstante innstillingen i 1,4 timer. Runtime blir doblet under noen av flashinnstillingene. Med den laveste utgangen på 4 lumen på blits kan lyset vare opptil 21,7 timer.

4.jpg

IPX rating betyr at hale lyset er helt værbestandig. Seemee 20 har blitt grundig testet under og slags miljø for ytelse og holdbarhet. Du vil ikke trolig finne bedre på dette punktet.


Hot Tags: liten og lett sykkel baklys, fra USA, butikk, billig, rabatt, best, holdbar, kvalitet, lav pris
Beslektede produkter

Forespørsel